Carbe med gäster 23 mars
  Publicerad: 2018-11-26 15:13

Carbe med gäster 23 mars Tionde upplagan av "Carbe med gäster" i Kungälv!

Mimers Teater, Kungälv
23 mars 2019 kl 16.00

Detta firas med en extra stor uppsättning av gästartister! Under ledning av David Carbe vid pianot och hans kvartett kommer det att bjudas på en helt ny show fylld med musik - från ballader och musikal till schlagers och rocknroll!

Patrik Isaksson
En av Sveriges mest folkkära artister! Med hits som "Du får göra som du vill" och "Hos dig är jag underbar", flera gånger medverkande i Melodifestivalen och Så ska det låta, turnéer runt om i Sverige och flertalet grammisutmärkelser. Vi ser mycket fram emot att ha med Patrik som gäst den 23 mars!

Gert Lengstrand
Kungälvs rocknroll-kung! Gert Lengstrand var sångare i Streaplers från bildandet 1959 fram till 1966. Han har under hela sitt liv turnerat som soloartist och i olika konstellationer. Gert har en extra stor kärlek till rocknroll och artister som Elvis, Chuck Berry och Jerry Lee.

Han har även haft en framgångsrik karriär som låtskrivare och har skrivit texten till bl.a. "Eloise", "Tusen och en natt" och "Växeln hallå".

Negar Zarassi
Negar Zarassi är en etablerad sångerska med en röst som få. Hennes sprudlande personlighet smittar av sig på publiken och hennes varma sätt skapar en innerlig stämning. Negar sjunger både svenska och internationella klassiker och bjuder på ett program med varierat innehåll, från Helen Sjöholms ”Gabriellas sång” till ”Habanera” ur Carmen.

David Carbe
David Carbe är en pianist, entertainer och vokalist från Kungälv. Han har hunnit med en hel del under sina 25 år. Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Robert Wells, Janne Schaffer, Sofia Källgren och Sonja Aldén samt konceptet "Carbe med gäster" som gjort succé i många svenska städer.

David Carbe Kvartett
David Carbe - piano
Johan Walter - gitarr
Simon Johansson - bas
Jacob Linde - trummor

Boka dina biljetter här!